2017-08-28 08:21:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne adja fel elveit!

Napi horoszkóp augusztus 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Most nem várhat a csodára, mert most nem engedheti meg magának, hogy a szerencsére bízza a dolgokat. Ragadja meg a lehetőségeket, és hozza ki a legtöbbet magából, még ha ez nem is minden úgy alakul, ahogy tervezte!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Önigazolást kereshet valakinek a szávaiban, de ne hagyja, hogy az érzelmei túlságosan is elragadják. Önnek is vannak korlátait, ezt be kell látnia, ha tagadni próbálja őket, csak saját magának árt.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Jupiter az ön szerelmi házában ragyog. Valakinek csak kérnie kell, és ön hajlandó lesz mindent megtenni érte, még a csillagokat is lehozza az égről a kedvéért… A környezete talán különösnek találja, hogy így elgyengül valaki mellett, de ön tudja, hogy aki igazán fontos, azért megéri változni.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy tűnik, a munka ma menekülés önnek. A bolygóállások miatt annyi önben a belső feszültség, hogy jobb is, ha valamiben levezetésre talál. A munka után még egy kis sportolás is belefér: a javára válik az is. Fárassza el a testét!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold támadja a Marsot az ön jegyében. Óriási nyomás nehezedik önre, és emiatt olyan dolgokról is megfeledkezhet, amikről egyébként nem szokott. Mindenképpen tartsa kézben az irányítást, mert ha elveszíti az ellenőrzést, azzal csak még nagyobb hibát okozhat.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr hátráló mozgásában látszik a Szűz jegyében. Ön mindig szeretne a segítségére lenni másoknak, ám a jóindulata bajba is sodorhatja. Lehet, hogy egy másik embernek sikerült megoldania a problémáját, de ön ezzel egy még nagyobb gondot vehet a nyakába. Át kellene gondolnia, megéri-e ennyi pénzt kölcsön adni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne essen pánikba attól, ha a mai napon nem pont úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt eredetileg eltervezte. A sietség sohasem vezetett jó eredményre, gondolja át a szavait, mielőtt kimondaná, nehogy valamit meg kelljen bánnia. Írja össze a mai nap teendőit, és csak akkor fogjon hozzá a munkához, ha biztos abban, hogy be is tudja fejezni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ideje lenne átnézni a pénzügyeit! Sok lehet a kinnlevősége, amik miatt akadoznak a saját kifizetései. A behajtáshoz erőfölényt és kitartást kell mutatnia, mert sajnos másképp nem érhet el eredményt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Három bolygó is támadja a Nyilas jegyért. Annyi a változtatni való ön körül, hogy azt sem tudja, hol kezdje. Sok feladat előtt áll, de még meg kellene találnia a helyes sorrendet. Van ideje átgondolni a dolgait, tervezzen pontosan.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó az ön jegyében hátráló mozgásban van, és kedvezőtlen kapcsolatban a Jupiterrel. Egy pillanatnyi figyelmetlenség is okozhat óriási galibát. Vigyázzon, mert most más is az ön nyakába varrhatja a felelősséget!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A szigorúbb oldalát mutatja ma a családtagjainak, amivel nem kis meglepetést okozhat nekik. De van valaki a környezetében, akit tényleg ideje lenne gatyába rázni kicsit. De csak azzal legyen kemény, aki valóban megérdemli.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Nem kellene feladnia minden elvét csak azért, hogy a béke látszatát fenntartsa. A családi összezördülés még nem baj, ha az az egyetlen módja a közös jó megtalálásának.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: